15 May 2011

Apple iPod touch 32 GB (4th Generation) NEWEST MODEL

Apple iPod touch 32 GB (4th Generation) NEWEST MODEL From Apple

Apple iPod touch 32 GB (4th Generation) NEWEST MODEL
Apple iPod touch 32 GB
Product Description

See friends while you talk to them with FaceTime. Shoot, edit, and share stunning HD video. Play games against friends, or unknown foes, with the new Game Center. And do it all on the Retina display--the highest-resolution screen on any mobile device. It makes graphics and text look even more amazing. The new iPod touch. It's state-of-the-art fun.


Product Details
  • Size: 32 GB
  • Color: black
  • Brand: Apple
  • Model: MC544LL/A
  • Dimensions: .28" h x 2.30" w x 4.40" l, .22 pounds
  • Display size: 3.5
 Features
  • 32 GB capacity for about 8,000 songs, 40,000 photos, or 40 hours of video
  • Up to 40 hours of audio playback or 7 hours of video playback on a single charge
  • 3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display with 960-by-640-pixel resolution (326 pixels per inch)
  • Support for AAC, Protected AAC (iTunes Store), MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, and WAV audio formats; H.264, MPEG-4, and Motion JPEG video codecs in M4V, MP4, MOV, and AVI formats
  • One-year limited warranty


Introducing the new iPod touch. Now with FaceTime, Retina display, HD video recording, and Game Center. Click to enlarge.
See friends while you talk with FaceTime, or play games against friends or unknown foes with Game Center.
The new Game Center app on iPod touch lets you expand your social gaming network--exponentially.
Let your fingers do the rocking.
Visit your favorite websites. All you need is your iPod touch and Wi-Fi.
Available as a free download, iBooks is an amazing eBook reader and a great place to buy books.
Discover apps in categories from games to lifestyle, social networking to education, and more.
The built-in Wi-Fi capability in iPod touch gives you access to the iTunes Store anywhere, anytime.
Read Kindle Books on the iPod touch

16 komentar

15 May 2011 at 18:58

wuih canggih amat, pingin sih tapi harganya pasti mahal. maka pilihan sementara masih ke hape jadul dulu.

15 May 2011 at 20:09

assalamualaikum...
terima kasih sudi berkunjung ke blog terimalah aku seadanya...

15 May 2011 at 23:18

terimakasih infonya mas. wah, canggih banget ya.

16 May 2011 at 06:04

salam sahabat
hayah ngiler dengan ipod touch yang ini mas ckckckc

16 May 2011 at 06:24

mesti jadi daftar favorit nih Mas Ahmad , it's cool, oh iya terimakasih untuk supportnya di artikel saya

16 May 2011 at 08:59

Thanks for information..
sekarang review gadget y mas, heuheu
Selamat cuti bersama y :)...

16 May 2011 at 10:02

Mantab gan thnks infonya yah, bermanfaat banget nich bagi saya khususnya gan, happy blogging and sukses selalu yah dengan blog nya..
jangan lupa kunjungi juga blogku yah di http://live-tvonline.blogspot.com thnks sebelumnya gan...

16 May 2011 at 15:01

apple ipodnya keyen banged, nice review.. thanks
met liburan mas edi :)

16 May 2011 at 15:04

mahal tapi :(

16 May 2011 at 15:20

aple memang mantaab :)

16 May 2011 at 15:28

ini sih masih mimpi buat saya untuk bisa beli

16 May 2011 at 16:04

seiringnya jaman yg sngad modern ini semakin canggih pula keajuan teknologi saat ini,,,

16 May 2011 at 16:54

wuih,,,,,bener2 keren, sayang di Product Details gak ada harganya, berapa kira2 harganya ya????

17 May 2011 at 20:33

Mantap bangetz... Bisa digunakan untuk mendukung bisnis online gak ya... Harganya......?

23 May 2011 at 11:44

harga nya berapa tuh kk?

saya share game nih,,

HON Indonesia
Forum Gamers
Gta Indonesia
Aion Indonesia

9 July 2011 at 13:58

prodak dari apple memang bagus-bagus.....thanks gan atas info nya.......

Post a Comment

Terima Kasih atas kunjungan Anda!
Kami harapkan komentar Anda berkaitan dengan artikel, dan Komentar Anda akan kami hapus, bila:
- Menyisipkan Link Aktif di Komentar
- Link User Name Anda mengarah ke Blog Iklan
- Link User Name Anda menawarkan Aborsi, Judi, Obat Bius, Alat Bantu Sex, Foto / Gambar / Animasi Versi Pornografi.

Mohon maaf, kami pakai comment moderation!